Αρχική > Κινηματικά > Πως η κυβέρνηση του Μετώπου του ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, θα νικήσει τους εκβιασμούς.

Πως η κυβέρνηση του Μετώπου του ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, θα νικήσει τους εκβιασμούς.

6 Αυγούστου 2015 Σχολιάστε Go to comments

Όταν οι Ευρωναζί ισχυρίζονται πως «δεν υπάρχει άλλη λύση» πέρα από την υποταγή και την κατάλυση της Δημοκρατίας, περιγράφουν και την «κόλαση» που θα επέφερε η άρνηση μιας χώρας να αποδεχτεί την μετατροπή της από κράτος σε αποικία χρέους:

– Αδυναμία εκτέλεσης της οποιαδήποτε συναλλαγής.
– Ανθρωπιστική και επισιτιστική κρίση.
– Κοινωνική εξέγερση, αναρχία, λεηλασίες, εμφύλιος πόλεμος.
– Ακυβερνησία, πολιτική ανωμαλία.

Στην ουσία δηλαδή, αν και η απειλή έχει οικονομική βάση (νομισματική ασφυξία), ο εκβιασμός εδράζεται σε μια κοινωνική και πολιτική απειλή!

Άρα ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί ο εκβιασμός είναι να παρθούν τα ανάλογα κοινωνικά και πολιτικά μέτρα, που σε συνδυασμό με κάποια τεχνικής φύσεως οικονομικά μέτρα, να ακυρώνουν στη πράξη τα απειλούμενα από τους Ευρωναζί αποτελέσματα, δηλαδή το χάος και την διάλυση της κοινωνίας.

Σε αυτή την κατεύθυνση, θα πρέπει να προταθούν μέτρα που θα μετατρέψουν δέκα εκατομμύρια πολίτες σε ανυποχώρητους αγωνιστές, που θα βγάλουν όλους και όλες στους δρόμους για να προστατέψουν την προσπάθεια του λαού μας ενάντια στις επιδιώξεις των Ευρωναζί.

1) ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ: Δηλαδή διαγραφή όλων των χρεών μέχρι 100.000 ευρώ προς τράπεζες, ταμεία, εφορία.

2) ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Όλοι οι άνεργοι να προσληφθούν άμεσα ως συμβασιούχοι στο Δημόσιο και να εργαστούν όπου κρίνεται ότι υπάρχει ανάγκη. Στην αγροτική παραγωγή, στον Τουρισμό, σε κοινωνικές υπηρεσίες, σε δημόσια έργα, στην περιφρούρηση της τάξης, την καθαριότητα κλπ. Η ανεργία πρέπει να πέσει την επόμενη ημέρα στο 0%!

3) ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ: Μετακινήσεις, ηλεκτρική ενέργεια (μέχρι 800KWh), ύδρευση, βασικά είδη διατροφής, θα παρέχονται δωρεάν σε όποιον τα χρειάζεται.

4) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ: Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με κάρτες με την τροφοδοσία όλων των επιχειρήσεων και δημόσιων χώρων με τα σχετικά μηχανήματα. Οι κάρτες θα παραδίδονται στους πολίτες φορτωμένες με ένα δωρεάν αρχικό ποσό (πχ 300 ευρώ).

5) ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Όλες οι προοδευτικές κοινωνίες θα πρέπει να ενισχύσουν τον ελληνικό λαό στον αγώνα αυτό, ο οποίος θα δοθεί και για το μέλλον των ευρωπαϊκών λαών. Χρήματα, μέσα, αγαθά από το υστέρημα απλών ανθρώπων αλλά και ριζοσπαστικών κυβερνήσεων, θα προσφερθούν σε μεγάλες ποσότητες. Η παγκόσμια αλληλεγγύη θα είναι ένα τσουνάμι που θα πνίξει τα σχέδια των Ευρωναζί.

Με αυτά τα πέντε μέτρα και την απαραίτητη οργάνωση του μηχανισμού διαχείρισης έκτακτων καταστάσεων, σύσσωμος ο ελληνικός λαός θα στηρίξει με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα αυτήν την εθνική προσπάθεια της κυβέρνηση του Μετώπου του ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και η νίκη θα είναι σίγουρα του ελληνικού και των ευρωπαϊκών λαών.

Εμείς είμαστε λαός, αυτοί είναι νούμερα.

Δεν τους φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε.

Τους διαγράφουμε!

Advertisements
Κατηγορίες:Κινηματικά
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Liberation popular

Ξέρω πως λένε ψέματα οι εφημερίδες, γιατί γράψανε πως σου ρίξανε στα πόδια. Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος, το νου σου ε;

πολύφημος 2.0

στους τυφλούς βασιλεύουν οι μονόφθαλμοι

Yanis Varoufakis

THOUGHTS FOR THE POST-2008 WORLD

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Δημήτρης Βουζουναράς

Άνεμος Αντίστασης

Δημήτρης Βουζουναράς

Lefteria

Στό μυαλό είναι ο στόχος το νού σου

Αρέσει σε %d bloggers: